Принцеса Амалия била готова да се премести в Мадрид Престолонаследницата на Нидерландия

...
Принцеса Амалия била готова да се премести в Мадрид Престолонаследницата на Нидерландия
Коментари Харесай

Бъдещата кралица на Нидерландия има романтична връзка с Борис Сакскобургготски

Принцеса Амалия била подготвена да се премести в Мадрид
Престолонаследницата на Нидерландия принцеса Амалия е подготвена да се реалокира в Мадрид, като една от аргументите е хипотетична връзка с българския княз Борис Сакскобургготски. Непотвърденият сюжет е на нидерландски таблоиди. Последното гадже на Амалия беше германецът Изебранд Калдевай, наследник на мултимилионери от Мюнстер. Но още предходната година медии оповестиха, че сред двамата всичко е завършило.

Сега таблоидите в Нидерландия настояват, че 20-годишната Амалия дружно с родителите си е участвала на сватбата на Виктория Елизабет декор Хоенлое-Лангенбург, 20-ата херцогиня на Мединасели, и годеника ѝ Максим Корней. След празненството нидерландската престолонаследница била видяна да излиза на разположение с млад мъж, за който се твърди, че е Борис Сакскобургготски, първороден наследник на княз Кардам и внук на цар Симеон II. Баща му умря през 2015 година, откакто изпадна в кома при злополука през 2005 година

Кралицата на Нидерландия Максима е добра другарка с майката на княз Борис Мириам, която прави красиви бижута. Както Максима, по този начин и Амалия към този момент са били забелязвани да носят нейни украшения. Борис пък има топли връзки с испанското кралско семейство, приказва испански, британски, френски и малко български. Той е художник, чиято мощна страна е скулптурата, пишат медиите в Нидерландия.

В момента Амалия прекарвала ужасно доста време в Мадрид, където имала първокласен апартамент, а в испанската столица живее и княз Борис. Според прочут блог обаче, отдаден на принцесата, тя и Борис единствено движели в общи компании.

Принцесата е най-голямото дете на крал Вилем-Александър и кралица Максима и има две сестри - Алексия и Ариан. Амалия направи самоуверен ход, като отхвърли държавната си прехрана от близо 2 млн. $ с аргумента, че с нея ще се усеща неловко. Принцесата учи в университета в Амстердам, където следва политика, психическо право и стопанска система. През 2022 година тя беше принудена да се върне в кралския замък поради риск от похищение. Според кралица Максима интервалът в изолираност “има големи последствия за живота ѝ ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР